Ontbijt - en Lunchbar  Noen is een ontbijt- en lunchbar waar je terecht kan voor eerlijk en zelfgemaakt eten en drinken. Dat in een gezellig en even zelfgemaakt interieur. Ontdek ons op de Leermarkt 24 in Mechelen.

Ontbijt - en Lunchbar

Noen is een ontbijt- en lunchbar waar je terecht kan voor eerlijk en zelfgemaakt eten en drinken. Dat in een gezellig en even zelfgemaakt interieur. Ontdek ons op de Leermarkt 24 in Mechelen.Reserveren is niet mogelijk.

Openingsuren

Dinsdag - vrijdag: 9u - 16u
Zaterdag: 9u - 18u
Zondag & maandag  gesloten

 

 

 

Noen ontbijtboxen

Een luxe-ontbijt van de Noen bij je thuis geleverd! Zalig toch? Wil je graag iemand verrassen of gewoon helemaal zelf opeten? Alles kan en mag. We leveren elke zaterdagavond en zondagochtend. Het is wel belangrijk dat je in de buurt woont, want alles wordt geleverd door onze fietskoeriers. Bestellen kan hier of via deze link, indien je niet over visa of mastercard beschikt.

 

*Openingsuren* 

Dinsdag - vrijdag: 9u - 16u
Zaterdag: 9u - 18u
Zondag & maandag  gesloten

Zondag kan je Noen helemaal voor jezelf en vrienden/familie afhuren vanaf 10 personen. Stuur een mailtje naar hallo@eiskreem.be voor meer info. 

Zeefdrukkunst Obed Vleugels

Bij ons kan je kunst van Obed Vleugels terug vinden in Noen. Kom snel eens kijken want hij werkt met beperkte druk. Zo een prachtwerk kan je met kader voor € 110 mee naar huis nemen.

Things to do!

3/5: afternoen met foodtruck Boppin' Burgers.
31/5: afternoen met foodtruck ZETTU.

Maandelijks komt er een foodtruck langs bij Noen. Zo kregen we o.a. Balls of Glory, Tømmer, Killemanjaro... al langs. Heb je zelf een foodtruck? Contacteer ons dan via hallo@eiskreem.be en dan spreken we snel af. Ben je een topjuwelen maker of breiwonder? Dan staan we helemaal open voor workshops. 

Al onze updates (en die van andere) kan je volgen via Instagram @denoen #denoen